RSS

PLPG SENI BUDAYA

PLPG SENI BUDAYA 2011

Dareuda

Duh panineungan
Kakarak ge kamari urang
Balakecrakan dina amparan katineung
Ditepung lawungkeun antara luang jeung waktu
Dibungkus ka sedih jeung bingung
Dibibita ngarah urang daramukti
Ku artos sertifikasi

Dinteun kahiji hate morengah wegah
Lila-lila geuning betah
Dibubungah kugonjakna nu sami-sami rehe

Wilujeung….wilujeung
Ceuk katentreman hate
Iraha urang balakecrakan deui
Dina amparan katineung

(PLPG, Bandung, Agustus 2011)

Kameulang

Sorat panon nu pinuh ku kahariwang
Jeung kameulang
Kuring ngalengkah naratas jalan
Ngudag harepan, pangharepan
Awakmah leuleus, lungsi
Kesang tiis ngagarajag jibrug
Maseuhan awak

Didieu urang dipeurih pati
Nyiar peurih sing jadi peurah
Mancegkeun jatining diri
Mawa poek kana caang
Seperti mabra beurang

PLPG
Nyanding antara ceurik jeung seuri

(PLPG Bandung, Agustus 2011)

DAFTAR PESERTA PLPG PERIODE 6
MAPEL SENI BUDAYA
RAYON 134 UNPAS BANDUNG

1. Imas Masiroh
0819312443..
SMPN 1 Darangdan
Cileunca Ds. Tenjo laut Cikalong Wetan Bandung

2. Dewi Pipin Suryani
0857593342..
SMPN 5 Purwakarta
Gg. SMP 2 Rt. 04/07 Ciseureuh Purwakarta

3. Enok Suhaeni
0812134173..
SMPN 2 Bungursari
Perum. Panorama Indah Putwakarta

4. Agus Supriatna
0852877756..
SMPN 2 Tegalwaru
Karang Layung Rt. 19/03 Nagri Tengah Purwakarta

5. Nana Ismelani
081562046..
SMPN 3 Purwakarta
Sadang Sari Permai Blok B.22 Purwakarta

6. Aan Baidillah Halian
082316679902
SMPN 1 Jatisari
Ds. Ciberes Kec. Patokbeusi Rt.027/009 Subang

7. Suharyati
0857116665..
SMPN 1 Cikampek
Perum Rawa Mas Blok EE1 No. 4 Cikampek Utara

8. Tatang Sukari
0857103958..
SMPN 2 Karawang Barat
Perum Pemda / Ds. Sukaharja Telukjambe Timur

9. Heru Siswanto
0852186030..
SMPN 1 Banyusari
Cikuya 17/5 Neglasari Pagaden Subang

10. Surya Sumirat
0815111151..
SMPN 6 Karawang Barat
Lamaran Rt. 03/08 Karawang Timur

11. Ika Rahmawati
0813108290..
SMPN 2 Kotabaru
Perum BIP Blok DA No. 19 Cikampek Barat Karawang

12. Diany Soepitoe Ningsih
088123194..
SMPN 2 Kotabaru
Perum Truly Purwasari estate No. 3 Cikampek

13. Susilowati
0813211192..
SMPN 1 Karawang Barat
Perum Pesona Kalang Surya Blok B3 No.1 Karawang

14. Waluya
0852953207..
SMPN 3 Subang
Perumnas Blok VI no. 33 Rt. 45/06 Sukamelang Subang

15. Otang
0812207395..
SMPN 1 Cisalak
Ds. Sindangsari Rt.03/03 Kasomalang Subang

16. Sri Anjani
0857105763..
SMPN 1 Kotabaru
Ciluwek Timur Rt. 03/07 Cikampek Selatan Karawang

17. Nur Fuzi Yanto
081295720..
SMPN 1 Kotabaru
Perum Kopo Permai Blok A1 N0. 6 Purwakarta

18. Titi Kustiati
0818090894..
SMPN 2 Ciasem
Komp. Sukamandi Segar D. 10/28 Sukamandi Subang

19. Lilis Lasmini
0852245062..
SMPN 1 Tambakdahan
Jungklang Rt.13/4 Mulyasari Binong Subang

20. Aa Nurdin
085295627..
SMPN 1 Pamanukan
Jl. Raya Pangadangan Rt.12/5 Ds. Rancasari Pamanukan Subang

21. Sri Rohani
0878797464..
SMPN 1 Patokbeusi
Gempolsari Rt.12/05 Patokbeusi Subang

22. Heri Suheri
0858814465..
SMPN 2 Cilamaya Kulon
Cicinde IA Rt.01/02 Cicinde Selatan Banyusari Karawang

23. Tati Rusmiati
0813949111..
SMPN 2 Ciasem
Kp. Krajan Timur Rt.04/01 Ciasem Tengah Subang

24. Aruman
081320578797
SMPN 1 Pamanukan
Ds. Lengkong Jaya Rt.04/02 Pamanukan Subang

25. Aga Komara
0852142596..
SMPN 2 Blanakan
Cigoong Rt.12/04 Ds. Karangherang Pabuaran Subang

26. Yeti Herawati
0857946921..
SMPN 2 Warungkondang
Perum Bumi Emas Blok E.3/6 Ds. Sirnagalih Cilaku Cianjur

27. Iin Rosidawati
0858631367..
SMPN 4 KarangTengah
Maleber Griya Indah Blok a2 No.16 Rt.07/09 Ds. Maleber
Karang Tengah Cianjur

28. Saepuloh
0815632203..
SMPN 5 Cianjur
Jl. Gatot Mangkupraja Km.01 No.41 Cianjur

29. Enung Suniarsih
0813225293..
SMPN 1 Cianjur
Kp. Pasir Lembu 05/03 Sukajadi Karang Tengah Cianjur

30. Fitri Nurfaida
0857206000..
SMPN 1 Cianjur
Bum Mas C1 No.10-28 Cilaku Cianjur





























 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: